Problem przedstawia Środek BTB, autor, Damian, napisał: Opis: Bezwonne. Przydatny nie tylko w łóżku, ale także w kontaktach miedzy ludzkich. Chętniej Cię słuchają i są tobą zainteresowani(Kobiety ...
![]() ![]() |
2/04/2008, 13:32
|
|
|
Czytelnik ![]() Grupa: Moderator Postów: 26 Dołączył: 2/04/08 Użytkownik nr: 2 |
Opis:
Bezwonne. Przydatny nie tylko w łóżku, ale także w kontaktach miedzy ludzkich. Chętniej Cię słuchają i są tobą zainteresowani(Kobiety i Mężczyźni). Poteguje doznania erotyczne. Skład: a) wersja dla mężczyzn: Androstenon, Androsteron, Alfa-Androstenol, Androstanon, Androstadienon w 2008 roku wzbogacony o nowo odkryte feromony. B) wersja dla kobiety: Estratetraenol, Beta-Androstenol, Androstadienon, Kopuliny Stosowanie: Dzienna aplikacja: 1÷6 kropel. Wady: Narazie brak.
Powiązane problemy:
Tagi feromony BTB Androstenon Androsteron Alfa-Androstenol Androstanon Androstadienon Estratetraenol Beta-Androstenol Androstadienon Kopuliny |
|
|
|
7/01/2009, 3:34
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 7/01/09 Użytkownik nr: 3,302 |
Dość drogie feromony, szczególnie porównując do większości produktów z np. allegro ale... no właśnie - pomijając spekulacje na temat efektu placebo: - zauważyłem istotne zainteresowanie moją osobą, moim zapachem (przyp. że BTB jest bezwonne) . Kobiety (czy dziewczyny) intensywniej zmierzają do kontaktu fizycznego, ilekroć ich używam mam wrażenie że są przyjaźniej usposobione,bardziej otwarte i chętne do kontaktu :-) Z zabawnych efektów: po ok dwóch miesiącach codziennego używania (mi jedno opakowanie wystarcza na ok 2,5 mc codziennych aplikacji i mniej więcej cotygodniowych dawek "imprezowych") usłyszałem od moich bliskich przyjaciółek że " ostatnio moja obecność działa na nie tak, że nawet podczas okresu czują się jakoś tak dobrze i prawie nie mają bólów okresowych" ;D Cóż, może coś w tym jest ;-)
Jako zapalony feromonowicz nie omieszkam przekazać Wam moich skromnych doświadczeń z pozostałymi perfumami ;-) Pozdrawiam :-] |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11/03/2010, 15:42 |
| Problemy z erekcją, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem |