powiększanie penisa, erekcja, wzwód

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

DYSKRECJA.PL - Mega Sex-Shop
A A A

Środek BTB

Problem przedstawia Środek BTB, autor, Damian, napisał: Opis: Bezwonne. Przydatny nie tylko w łóżku, ale także w kontaktach miedzy ludzkich. Chętniej Cię słuchają i są tobą zainteresowani(Kobiety ...

Reply to this topicStart new topic
> Środek BTB
Damian
post 2/04/2008, 13:32
Post #1

Czytelnik
*

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 2

Opis:
Bezwonne. Przydatny nie tylko w łóżku, ale także w kontaktach miedzy ludzkich. Chętniej Cię słuchają i są tobą zainteresowani(Kobiety i Mężczyźni). Poteguje doznania erotyczne.

Skład:

a) wersja dla mężczyzn:

Androstenon, Androsteron, Alfa-Androstenol, Androstanon, Androstadienon w 2008 roku wzbogacony o nowo odkryte feromony.

B) wersja dla kobiety:

Estratetraenol, Beta-Androstenol, Androstadienon, Kopuliny

Stosowanie:

Dzienna aplikacja: 1÷6 kropel.

Wady:

Narazie brak.

Powiązane problemy:

Go to the top of the page

+Quote Post
bob2312
post 7/01/2009, 3:34
Post #2

Obserwator

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 3,302

Dość drogie feromony, szczególnie porównując do większości produktów z np. allegro ale... no właśnie - pomijając spekulacje na temat efektu placebo: - zauważyłem istotne zainteresowanie moją osobą, moim zapachem (przyp. że BTB jest bezwonne) . Kobiety (czy dziewczyny) intensywniej zmierzają do kontaktu fizycznego, ilekroć ich używam mam wrażenie że są przyjaźniej usposobione,bardziej otwarte i chętne do kontaktu :-) Z zabawnych efektów: po ok dwóch miesiącach codziennego używania (mi jedno opakowanie wystarcza na ok 2,5 mc codziennych aplikacji i mniej więcej cotygodniowych dawek "imprezowych") usłyszałem od moich bliskich przyjaciółek że " ostatnio moja obecność działa na nie tak, że nawet podczas okresu czują się jakoś tak dobrze i prawie nie mają bólów okresowych" ;D Cóż, może coś w tym jest ;-)

Jako zapalony feromonowicz nie omieszkam przekazać Wam moich skromnych doświadczeń z pozostałymi perfumami ;-)

Pozdrawiam :-]
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9/02/2010, 4:46
Problemy z erekcją, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem
Polecamy: berghoff | Joomla Templates,Modules
Popularne: wielkość penisa prostowanie penisa Pompki próżniowe