Problem przedstawia Środek PERMEN, autor, Damian, napisał: Opis: Dzięki dwóm podstawowym składnikom preparatu, dobrze wpływa na erekcje i libido. Powoduje także lepsze powstawanie i dojrzewanie plemników ...
![]() ![]() |
2/04/2008, 12:37
|
|
|
Czytelnik ![]() Grupa: Moderator Postów: 26 Dołączył: 2/04/08 Użytkownik nr: 2 |
Opis:
Dzięki dwóm podstawowym składnikom preparatu, dobrze wpływa na erekcje i libido. Powoduje także lepsze powstawanie i dojrzewanie plemników. Zawiera Żeń-szeń co powoduje przedłużenie stosunku. Zawiera: Tribulus terrestris 250,0 mg (stand. wyciąg: 40% saponin) Żeń-szeń (Panax ginseng) 8,mg (stand. wyciąg: 27- 30% ginsenozydów) L-arginina 166,7 mg Jak stosować: 1-2 tabletki w trakcie lub po posiłku. Wady: Na razie brak.
Powiązane problemy:
|
|
|
|
21/04/2008, 12:10
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 21/04/08 Użytkownik nr: 31 |
Chciałbym rozpocząc dyskusję na temat środka jakim jest Permen. O jego skuteczności i przydatności. Biorę Permen od 4 tygodni i jestem ciekaw opinii innych.
|
|
|
|
22/04/2008, 13:03
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 22/04/08 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 35 |
|
|
|
|
23/04/2008, 9:18
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 6 Dołączył: 23/04/08 Użytkownik nr: 41 |
ooo Permen, właśnie pisałem wcześniej, że mój kolega łyka i chwali sobie jego skuteczność. Ja własnie też od jakiegoś czasu mam czasami problem z erekcją i zastanawiam się co wybrać....
|
|
|
|
25/04/2008, 12:04
|
|
|
Dyskutant ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 15/04/08 Skąd: Katowice Użytkownik nr: 4 |
Widzę, że sporo osób stosuje Permen...Słyszałem dużo dobrego na temat tego środka, czekam z niecierpliwością na wasze, prywatne opinie. Koniecznie podzielcie się z nami na forum...Pozdrawiam
|
|
|
|
15/07/2008, 14:19
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 9/07/08 Użytkownik nr: 731 |
mój mąż zaczyna stosować Permen, jestem dobrej myśli i mam nadzieję, ze już wkrótce wszytsko bedzie dobrze.
|
|
|
|
5/03/2009, 21:37
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 5/03/09 Użytkownik nr: 6,077 |
witam, wszyscy piszecie, ze zaczynacie brać permen i jestescie ciekawi jego efektow. Szkoda, ze nikt z was nie dal odpowiedzi, na pytanie jakie sam tu wczesniej postawil, po uzyciu tego srodka. Teraz ja mam zamiar wziąśćpermen, ale dalej nie wiem jak wyglada jego skutecznosc...
|
|
|
|
9/03/2009, 0:41
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 9/03/09 Użytkownik nr: 6,309 |
witam, wszyscy piszecie, ze zaczynacie brać permen i jestescie ciekawi jego efektow. Szkoda, ze nikt z was nie dal odpowiedzi, na pytanie jakie sam tu wczesniej postawil, po uzyciu tego srodka. Teraz ja mam zamiar wziąśćpermen, ale dalej nie wiem jak wyglada jego skutecznosc... Bardzo slaby i nieskuteczny srodek, prosze sobie nie zawracac glowy i portfela. Swego czasu duzo o nim pisano w sieci ,ale teraz szal minal i slusznie, bo nie mozna problemow z erekcja leczyc suplementami diety |
|
|
|
14/03/2009, 10:07
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 22/04/08 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 35 |
witam, wszyscy piszecie, ze zaczynacie brać permen i jestescie ciekawi jego efektow. Szkoda, ze nikt z was nie dal odpowiedzi, na pytanie jakie sam tu wczesniej postawil, po uzyciu tego srodka. Teraz ja mam zamiar wziąśćpermen, ale dalej nie wiem jak wyglada jego skutecznosc... dawno nie zaglądałem na forum ,więc ci napiszę ,że permen owszem wpływa pozytywnie ale na ogólne samopoczucie ,dodaje pewności siebie ,powoduje ,że lepiej się czujesz i masz więcej POWERU ,kupując go na pewno nie wyrzucisz pieniędzy w błoto ,a efekty?? każdy organizm jest inny ,poprawa erekcji jest widoczna ale nie jest to jakiś superdopalcz !!! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9/02/2010, 4:46 |
| Problemy z erekcją, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem |