powiększanie penisa, erekcja, wzwód

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

DYSKRECJA.PL - Mega Sex-Shop
A A A

Środek PERMEN

Problem przedstawia Środek PERMEN, autor, Damian, napisał: Opis: Dzięki dwóm podstawowym składnikom preparatu, dobrze wpływa na erekcje i libido. Powoduje także lepsze powstawanie i dojrzewanie plemników ...

Reply to this topicStart new topic
> Środek PERMEN
Damian
post 2/04/2008, 12:37
Post #1

Czytelnik
*

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 2

Opis:
Dzięki dwóm podstawowym składnikom preparatu, dobrze wpływa na erekcje i libido. Powoduje także lepsze powstawanie i dojrzewanie plemników. Zawiera Żeń-szeń co powoduje przedłużenie stosunku.

Zawiera:
Tribulus terrestris 250,0 mg (stand. wyciąg: 40% saponin)
Żeń-szeń (Panax ginseng) 8,mg (stand. wyciąg: 27- 30% ginsenozydów)
L-arginina 166,7 mg

Jak stosować:
1-2 tabletki w trakcie lub po posiłku.

Wady:
Na razie brak.

Powiązane problemy:

Go to the top of the page

+Quote Post
Camel
post 21/04/2008, 12:10
Post #2

Obserwator

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 31

Chciałbym rozpocząc dyskusję na temat środka jakim jest Permen. O jego skuteczności i przydatności. Biorę Permen od 4 tygodni i jestem ciekaw opinii innych.

+Quote Post
max payne
post 22/04/2008, 13:03
Post #3

Obserwator

Użytkownik nr: 35

CYTAT(Camel @ 21/04/2008, 13:10) *
Chciałbym rozpocząc dyskusję na temat środka jakim jest Permen. O jego skuteczności i przydatności. Biorę Permen od 4 tygodni i jestem ciekaw opinii innych.

to tak jak ja, za miesiąc będę mógł coś napisac o działaniu permenu,podobno dobry ale zobaczymy...

+Quote Post
Jerzyk
post 23/04/2008, 9:18
Post #4

Obserwator

Użytkownik nr: 41

ooo Permen, właśnie pisałem wcześniej, że mój kolega łyka i chwali sobie jego skuteczność. Ja własnie też od jakiegoś czasu mam czasami problem z erekcją i zastanawiam się co wybrać....

+Quote Post
sexinsp
post 25/04/2008, 12:04
Post #5

Dyskutant

Użytkownik nr: 4

Widzę, że sporo osób stosuje Permen...Słyszałem dużo dobrego na temat tego środka, czekam z niecierpliwością na wasze, prywatne opinie. Koniecznie podzielcie się z nami na forum...Pozdrawiam

+Quote Post
wesola_zonka
post 15/07/2008, 14:19
Post #6

Obserwator

Użytkownik nr: 731

mój mąż zaczyna stosować Permen, jestem dobrej myśli i mam nadzieję, ze już wkrótce wszytsko bedzie dobrze.

+Quote Post
Pedro69
post 5/03/2009, 21:37
Post #7

Obserwator

Użytkownik nr: 6,077

witam, wszyscy piszecie, ze zaczynacie brać permen i jestescie ciekawi jego efektow. Szkoda, ze nikt z was nie dal odpowiedzi, na pytanie jakie sam tu wczesniej postawil, po uzyciu tego srodka. Teraz ja mam zamiar wziąśćpermen, ale dalej nie wiem jak wyglada jego skutecznosc...

+Quote Post
Manitou
post 9/03/2009, 0:41
Post #8

Obserwator

Użytkownik nr: 6,309

CYTAT(Pedro69 @ 5/03/2009, 21:37) *
witam, wszyscy piszecie, ze zaczynacie brać permen i jestescie ciekawi jego efektow. Szkoda, ze nikt z was nie dal odpowiedzi, na pytanie jakie sam tu wczesniej postawil, po uzyciu tego srodka. Teraz ja mam zamiar wziąśćpermen, ale dalej nie wiem jak wyglada jego skutecznosc...

Bardzo slaby i nieskuteczny srodek, prosze sobie nie zawracac glowy i portfela. Swego czasu duzo o nim pisano w sieci ,ale teraz szal minal i slusznie, bo nie mozna problemow z erekcja leczyc suplementami diety

+Quote Post
max payne
post 14/03/2009, 10:07
Post #9

Obserwator

Użytkownik nr: 35

CYTAT(Pedro69 @ 5/03/2009, 21:37) *

dawno nie zaglądałem na forum ,więc ci napiszę ,że permen owszem wpływa pozytywnie ale na ogólne samopoczucie ,dodaje pewności siebie ,powoduje ,że lepiej się czujesz i masz więcej POWERU ,kupując go na pewno nie wyrzucisz pieniędzy w błoto ,a efekty?? każdy organizm jest inny ,poprawa erekcji jest widoczna ale nie jest to jakiś superdopalcz !!!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9/02/2010, 4:46
Problemy z erekcją, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem
Polecamy: berghoff | Joomla Templates,Modules
Popularne: wielkość penisa prostowanie penisa Pompki próżniowe