powiększanie penisa, erekcja, wzwód

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

DYSKRECJA.PL - Mega Sex-Shop
A A A

Czym sÄ… problemy z potencjÄ…

Problem przedstawia Czym są problemy z potencją, autor, Damian, napisał: Inaczej mówiąc są to problemy z erekcją , czyli nie jesteśmy w stanie osiągnąć wzwodu podczas seksu. Najczęstszymi powodami takich problemó ...

Reply to this topicStart new topic
> Czym sÄ… problemy z potencjÄ…
Damian
post 2/04/2008, 12:32
Post #1

Czytelnik
*

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 2

Inaczej mówiąc są to problemy z erekcją , czyli nie jesteśmy w stanie osiągnąć wzwodu podczas seksu.
Najczęstszymi powodami takich problemów jest stres, niepokój lub przemęczenie spowodowane ciężką pracą lub narastającymi problemami (rachunki, zarobki itd.) z którymi nie dajemy sobie rady. Kolejną przyczyną braku erekcji są nasze kompleksy związane z seksem ( martwimy się o rozmiar i że nie będziemy w stanie zadowolić partnerki).
Problemy z erekcją powodują także choroby takie jak cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, choroby naczyniowe itd. Innymi przyczynami mogą być : problemy hormonalne, urazy kości, stan pooperacyjny, choroby prącia, nadmierne spożywanie alkoholu, papierosy, narkotyki i leki na receptę.

Jak wy sobie radzicie z problemami z potencją? Co u was wpłynęło na problemy z wzwodem?

PowiÄ…zane problemy:
  Tagi  problemy potencja

Go to the top of the page

+Quote Post
Camel
post 21/04/2008, 12:16
Post #2

Obserwator

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 31

U mnie wplynal prawdopodobnie stres...i wiek (45 lat). Problemy zaczely sie ok rok temu. Od kilku tygodni biore Permen i mam nadzieje ze temu zaradze.

+Quote Post
Jerzyk
post 23/04/2008, 12:47
Post #3

Obserwator

Użytkownik nr: 41

CYTAT(Camel @ 21/04/2008, 13:16) *
U mnie wplynal prawdopodobnie stres...i wiek (45 lat). Problemy zaczely sie ok rok temu. Od kilku tygodni biore Permen i mam nadzieje ze temu zaradze.

O! Ja też zastanawiałem się nad tym permenem. Jak długo już go bierzesz? Są już jakies efekty?

+Quote Post
Jerzyk
post 9/05/2008, 10:13
Post #4

Obserwator

Użytkownik nr: 41

CYTAT(Jerzyk @ 23/04/2008, 13:47) *
O! Ja też zastanawiałem się nad tym permenem. Jak długo już go bierzesz? Są już jakies efekty?

Kupiłem, biorę od tygodnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

+Quote Post
Wojtek B
post 12/06/2008, 22:08
Post #5

Obserwator

Użytkownik nr: 423

Czy ktoś z tu obecnych próbował PeniGry? Jest tańsza i równie bezpieczna co Permen.

+Quote Post
popek55
post 15/07/2008, 14:02
Post #6

Czytelnik
*

Użytkownik nr: 718

Ja brałem Penigre, takie jeszcze inne tabletki ale nie pamiętam już nazwy ale niestety nie pomogły mi. Strasznie sie po tym załamalem i myslałem, że już nic mi nie pomoże, ale zacząlem brać Permen i już na szczęście jest wszytsko dobrze. Czasem lepiej więcej zapłacić i mieć lepszy efekt.

+Quote Post
master60
post 15/11/2008, 23:02
Post #7

Obserwator

Użytkownik nr: 2,078

Ja stosuje PROSTAMOL jest nie zły a ostatnio pomkę erekcyjną zobaczymy jakie efekty będą!

+Quote Post
popek55
post 2/12/2008, 10:24
Post #8

Czytelnik
*

Użytkownik nr: 718

dawno mnie tu nie było... jak tam master Twoje sprawy? u mnie super. Kuracja już dawno się skończyła, przez jakiś czas jeszcze brałem Permen, teraz już nie. Na szczęście wszystko jest tak jak powinno być.

+Quote Post
Załamany
post 6/02/2009, 11:21
Post #9

Obserwator

Użytkownik nr: 4,527

Hej, mam 25 lat i właśnie się to zaczęło, jestem załamany, ponieważ jeszcze miesiąc temu było wszystko oki. A tu nagle kicha. Niby mogę się zmasturbować i mieć wytrysk, ale jeśli chodzi o zaspokojenie mojej partnerki to wielka porażka (jestem z nią od roku, zawsze było świetnie, jest atrakcyjna). Co robić?! Pomóżcie, czy już zawsze będę impotentem. Trwa to już 2 tydzień i odchodzę od zmysłów. Byłem zapisać się do urologa...ale wizyta dopiero za 1,5 miesiąca (!!). Zastanawiam się czy to lecytyna tak na mnie nie wpłynęła ostatnio stosowałem jej dość dużo. Czy jest jakaś możliwość szybko wyjść z kłopotów? Proszę o pomoc i radę.

+Quote Post
Załamany
post 7/02/2009, 7:24
Post #10

Obserwator

Użytkownik nr: 4,527

i wszystko wróciło do normy...panowie nie bierzcie lecytyny!!! powoduje brak erekcji na przynajmniej tydzień!!!

+Quote Post
Sneaky
post 3/06/2009, 16:04
Post #11

Czytelnik
*

Użytkownik nr: 9,312

Bardzo dobra i sprawdzona jest Maxigra. Pamiętam zresztą, że Pazura w TV mówił, że ją brał i się sprawdziła. Ale najlepiej skonsultować to wcześniej z lekarzem.

+Quote Post
brotka
post 8/06/2009, 22:27
Post #12

Aktywny użytkownik
**

Użytkownik nr: 10,078

ten wątek z maxigrą w filmie mnie dośc zaskoczył ale dobrze, że o problemach z erekcją powoli mówi się coraz bardziej otwarcie.

+Quote Post
Sneaky
post 9/06/2009, 15:06
Post #13

Czytelnik
*

Użytkownik nr: 9,312

I bardzo dobrze, że mówi się o erekcji w sposób otwarty i uczciwy, bo dzięki temu zmieni się może ludzka mentalność i problemy z erekcją przestaną być problemami wstydliwymi i mężczyźni częściej zaczną szukać pomocy u specjalisty. Powinno się mówić wyraźnie i głośno: problemy z erekcją to choroba jak każda inna, którą można wyleczyć po uprzedniej wizycie u lekarza!

+Quote Post
brotka
post 17/06/2009, 9:41
Post #14

Aktywny użytkownik
**

Użytkownik nr: 10,078

czym sÄ… problemy z potencjÄ…?
polecam naprawde dobry wywiad o problemach z potencjÄ… tutaj http://www.teraz-zdrowie.pl/wywiad-z-dokto...ndrzejem-depko/
nie ma jak mądre słowa seksuologa biggrin.gif

+Quote Post
queenek
post 22/06/2009, 14:19
Post #15

Czytelnik
*

Użytkownik nr: 10,512

Ciekawy artykuł, a szczególnie daje do myślenia to, że nie ma domowych sposobów leczenia. Pozostaje jedynie lekarz. Ale na szczęście, to jest do wyleczenia.

+Quote Post
potency1
post 30/08/2009, 14:13
Post #16

Dyskutant

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 9,700

Wiecie jak jest z lekarzami, to ich zawód więc wiadomo, że będą nakłaniać do skorzystania z ich usług. Oczywiście w większości przypadków lekarz jest konieczny, gdy zaburzenia erekcji są skutkiem niedomagań fizycznych, a nie problemów psychicznych.

+Quote Post
miglans
post 14/11/2009, 10:46
Post #17

Obserwator

Użytkownik nr: 11,907

CYTAT(potency1 @ 30/08/2009, 14:13) *
Wiecie jak jest z lekarzami, to ich zawód więc wiadomo, że będą nakłaniać do skorzystania z ich usług. Oczywiście w większości przypadków lekarz jest konieczny, gdy zaburzenia erekcji są skutkiem niedomagań fizycznych, a nie problemów psychicznych.

tyle, ze samemu jest ciezko ustalic przyczyne zaburzen. tym bardziej, jesli czlowiek wpada w panike. wizyta u lekarza jest najszybszym rozwiazaniem i najlepszym, zawsze jeszczem ozna na zlotysrodek.com pogadac ze specjalista i sie poradzic.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy

Temat Odpowiedzi Autor Wy¶wietlono Ostatnia akcja
No New Posts Problemy z oddawaniem moczu
lokalizacja przyczyny
0 potency 720 23/03/2009, 20:24
potency

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12/03/2010, 13:28
Problemy z erekcjÄ…, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem
Polecamy: berghoff | Joomla Modules
Popularne: wielkość penisa prostowanie penisa Pompki próżniowe