powiększanie penisa, erekcja, wzwód
Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )
Powiększanie penisa sklep.

Ulubione dowcipy

This topic is about Ulubione dowcipy, the author, Damian, wrote about: Tutaj wpisujcie wasze ulubione dowcipy, które chociaż słyszane ponad 100 razy zawsze powodują uśmiech na waszych twarzach:) To może zacznę ja: ... To read more just scroll down

Reply to this topicStart new topic
> Ulubione dowcipy
Damian
post 2/04/2008, 13:16
Post #1

Czytelnik
*

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 2

Tutaj wpisujcie wasze ulubione dowcipy, które chociaż słyszane ponad 100 razy zawsze powodują uśmiech na waszych twarzach:)

To może zacznę ja:

Niedźwiedź był wściekły i chciał kogoś pobić. Chodzi tak po lesie i widzi zajączek przechodzi nie daleko...
-Ty zając gdzie masz czapkę?
-Nie nosze.
I zając dostał w pysk... Jednak to nie pomogło niedźwiedź dalej był zły i chciał komuś walnąć. Poszedł po rade do wilka.
-Wilk kogo tu można pobić?
-Zająca zlej
-Odpada już dziś go pobiłem
-Ale idź do niego i poproś o fajka, jak da z filtrem to powiesz że chciałeś bez, a jak da bez filtru to powiesz że chciałeś z filtrem
-Super, dzięki wilk.
Niedźwiedź zaczął szukać zająca i wreszcie go znalazł
-Zając daj fajka
-Z filtrem czy bez?
Po dłuższej chwili namysłu
-Zając Ty dalej nie masz czapki...
Go to the top of the page

+Quote Post
sexinsp
post 15/04/2008, 15:33
Post #2

Dyskutant

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 4

Był sobie kiedyś bardzo zdolny, pilny chłopiec. Pewnego dnia poszedł na ryby i... złowił złotą rybkę. Złota rybka chciała spełnić trzy życzenia, lecz chłopiec powiedział, ze jest bardzo zdolny, ambitny i do wszystkiego chce dojść sam, i wypuścił złotą rybkę. Po 30 latach, gdy był już najbogatszym człowiekiem na świecie, no może nie najbogatszym,ale w pierwszej setce, już nie musiał pracować. Wybrał sie na ryby i...znowu złowił złotą rybkę. Powiedziała ona:

- Spełnię teraz trzy twoje życzenia, lecz mnie wypuść.
A na to ten chłopiec, a w zasadzie mężczyzna odparł:

- Teraz jestem tak bogaty, że to ja mogę spełnić dowolne twoje życzenie, czego chcesz?
Złota rybka zamieniła sie w nagą, dwunastoletnia dziewczynkę i powiedziała seksownym głosem:

- Przeleć mnie na wszystkie możliwe sposoby.
I to jest, proszę wysokiego sądu, prawdziwa wersja wydarzeń, w przeciwieństwie do wersji prokuratury.

+Quote Post
sexinsp
post 16/04/2008, 11:24
Post #3

Dyskutant

Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:

- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...

- Tutaj?! Jesteś nienormalny.

- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...

- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...

- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...

- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...

- No dawaj nie bądź taka...

-Powiedziałam Ci że nie i koniec!

- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.

- Nie!

W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:

-Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest kurwa 3rano!

+Quote Post
sexinsp
post 25/04/2008, 8:47
Post #4

Dyskutant

Młody chłopak w aptece:

- Poproszę o paczkę prezerwatyw. Truskawkowych. Albo nie! Malinowych. Nie, może wezmę bananowe...
Na to dziadek stojący w kolejce:

- Synku, będziesz się pierdolił, czy kompot gotował?

+Quote Post
sexinsp
post 25/04/2008, 9:20
Post #5

Dyskutant

Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki.

Pierwsza mówi: - Wiecie jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka.

Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka.

Na to trzecia: - Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku.

Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się - co ci się stało?

Ona odpowiada:

- Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię:

- Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka - jak Zenek i Franek...

+Quote Post
Docia 76
post 1/05/2008, 21:36
Post #6

Obserwator

Użytkownik nr: 86

No to ja cos wrzucęsmile.gif

Niedźwiedź szaleje w lesie... strasznie podniecony, wszystko co się rusza ma zamiar przelecieć. Wiewiórka schodzi sobie z drzewa, ten dopada do niej, łapie ją za szyję i dawaj, ale to mu nie wystarcza... zza krzaków wychyla się lisica, dopada do niej i zaczyna bzykać. W pewnym momencie lisica krzyczy "och niedźwiedziu, jaki z ciebie wspaniały kochanek, jakiego masz ogromnego i owłosionego pisiora", a niedźwiedź robi głupią minę i myśli:

- O k...! Nie zdjąłem wiewiórki!

+Quote Post
Docia 76
post 1/05/2008, 21:39
Post #7

Obserwator

Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzakow wyskakuje wilk - stary zboczeniec i sie drze:
- HA HA KAPTURKU, Nareszcie cie pocaluje tam, gdzie jeszcze nikt cie nie calowal !
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mowi:
- Chyba, ku..a, w koszyk...

+Quote Post
Docia 76
post 1/05/2008, 21:40
Post #8

Obserwator

Spotkalo sie pewnego razu trzech kowbojow. Jeden z Alabamy, drugi z Nebraski, a trzeci z Arizony. Siedzieli sobie przy ognisku i od
slowa do slowa rozmowa zeszla na temat jacy to oni sa twardzi. Kowboj z Alabamy powiedzial:
- Ja to jestem taki twardy, ze jak mnie pewnego razu zlapal krokodyl to ja go pierdut... i wszystkie zeby mu wybilem.
Na to kowboj z Nebraski:
- Eeee to nic. Ja jak mnie napadli Indianie, cala setka ich byla, to nie dosc, ze ich wszystkich wybilem to jeszcze corke wodza zgwalcilem!
A trzeci kowboj nic nie mowil i spokojnie przewracal penisem wegle w ognisku......

+Quote Post
Docia 76
post 1/05/2008, 21:41
Post #9

Obserwator

Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta:
- A Ty jakie chcesz, Wielki Łbie?
Oburzona starsza pani pyta:
- Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?!
Ojciec na to:
- Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochod. Prosze spojrzec tam na parking. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój.
Po trzecie: fajna, ciasna ci*ka. I taką też miałem dopóki Wielki Łeb się nie urodził!

+Quote Post
sexinsp
post 2/05/2008, 8:19
Post #10

Dyskutant

CYTAT
i spokojnie przewracal penisem wegle w ognisku......
smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 28/08/2008, 7:35
Problemy z erekcją, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem