Problem przedstawia Wielkość penisa we wzwodzie, autor, sexinsp, napisał: Ostatnie raporty, publikowane statystyki przedstawiają średnią długość wzwiedzionego penisa w granicach 15 cm. Zaznaczam, że badania odnoszą s ...
![]() ![]() |
16/04/2008, 7:49
|
|
|
Dyskutant ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 15/04/08 Skąd: Katowice Użytkownik nr: 4 |
Ostatnie raporty, publikowane statystyki przedstawiają średnią długość wzwiedzionego penisa w granicach 15 cm. Zaznaczam, że badania odnoszą się do rasy białej - u azjatów wartości te spadają, u czarnoskórych są nieco większe. Swoją wielkość możesz odnaleźć w poniższej tabelce....Jeżeli nie jesteś zadowolony z rozmiaru, to zapraszam do innych działów erekcja.org - np. tych dotyczących powiększania penisa. KLIK
PowiÄ…zane problemy:
|
|
|
|
22/04/2008, 13:26
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 22/04/08 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 35 |
Ostatnie raporty, publikowane statystyki przedstawiają średnią długość wzwiedzionego penisa w granicach 15 cm. Zaznaczam, że badania odnoszą się do rasy białej - u azjatów wartości te spadają, u czarnoskórych są nieco większe. Swoją wielkość możesz odnaleźć w poniższej tabelce....Jeżeli nie jesteś zadowolony z rozmiaru, to zapraszam do innych działów erekcja.org - np. tych dotyczących powiększania penisa. KLIK czyli mogę o sobie powiedziec "przeciętniak" (ok14cm) ale szczerze mówiąc nie wiem czy chciałbym miec długiego, swojej partnerce na pewno sprawiłbym więcej bólu niż przyjemności |
|
|
|
22/04/2008, 14:27
|
|
|
Czytelnik ![]() Grupa: Moderator Postów: 26 Dołączył: 2/04/08 Użytkownik nr: 2 |
czyli mogę o sobie powiedziec "przeciętniak" (ok14cm) ale szczerze mówiąc nie wiem czy chciałbym miec długiego, swojej partnerce na pewno sprawiłbym więcej bólu niż przyjemności Kwestia podejścia, wydaje mi się że raczej dużo więcej bólu by nie było, pochwa kobieca jest bardzo elastyczna. Oczwiście nie mówimy tu o jakiś wynaturzonych rozmiarach. Wszystko zalezy od stopnia podniecenia partnerki. Im mniej podniecona tym pochwa mniej elastyczna. |
|
|
|
15/05/2008, 19:42
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 5/05/08 Użytkownik nr: 105 |
czytalem kilka zrodel i podobno bardziej liczy sie grubosc niz dlugosc, jesli chodzi o przyjemnosc dla kobiety. A z dlugimi podobno problemy sa, bo w niektorych pozycjach sprawia bol... ale sam nie wiem, bo za dlugi to nie jestem
|
|
|
|
23/08/2008, 11:30
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 6 Dołączył: 21/08/08 Użytkownik nr: 1,226 |
Ja mam małego 12 cm i czuję się w pochwie mojej żony bardzo luźno , mało komfortowo.Na pewno gdyby był większy obydwoje czulibyśmy sie lepiej i lepsza satysfakcja , ja nieraz pcham i pcham i czuję się jak pijak który idzie ulicą i co jakiś czas odbija się od ściany budynku .
Która metoda jest najlepsza i najszybsza na powiększenie ptaszynki ? |
|
|
|
![]() ![]() |