powiększanie penisa, erekcja, wzwód
Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )
Powiększanie penisa sklep.

Koniecznie wypełnij ankietę o chirurgicznym powiększaniu penisa - prośba administratora.

Akcesoria powiększające penisa

Problem przedstawia Akcesoria powiększające penisa, autor, potency, napisał: Można się także zaopatrzyć w specjalne pompki ciśnieniowe, które, jeśli zachodzi taka potrzeba - a nie ma czasu, aby czekać na efekty dłuższ ...

Reply to this topicStart new topic
> Akcesoria powiÄ™kszajÄ…ce penisa
potency
post 12/06/2008, 8:07
Post #1

Administrator

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 1

Można się także zaopatrzyć w specjalne pompki ciśnieniowe, które, jeśli zachodzi taka potrzeba - a nie ma czasu, aby czekać na efekty dłuższej kuracji - chwilowo powiększają członka. Generalnie trzeba je stosować tuż prze stosunkiem. Czasem tego typu pompki są zalecane do używania wraz z suplementami na rozrost penisa. Bywają też przydatne w razie problemów z erekcją. Istnieją modele elektryczne ze specjalnym ciśnieniomierzem, ale są to dość drogie akcesoria.
Innym rozwiązaniem są specjalne przyrządy rozciągające, które nosi się przez określony czas w celu poprawienia wielkości penisa. Do takich urządzeń należy np. Andropenis®. Poddawana rozciąganiu tkanka rozrasta się i wzmacnia. Andropenis® posiada certyfikaty Urzędu Zdrowia Unii Europejskiej, które są gwarancją bezpieczeństwa w jego stosowaniu.
Tego typu akcesoria mogą stanowić dodatkową pomoc w kuracji powiększania rozmiarów penisa.

PowiÄ…zane problemy:

Go to the top of the page

+Quote Post
werwolf
post 12/09/2008, 22:52
Post #2

Obserwator

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 1,437

witam. jestem tu nowy i nie wiem czy pisze w odpowiednim temacie jak co to przepraszam:) jestem zainteresowany kupnem pompki powiekszajacej elektrycznej i myslalem o takim czyms http://allegro.pl/show_item.php?item=420407365 czy moze ktos wyrazic opinie o tym produkcie? czy ewentualnie moglby ktos doradzic jakis inny lepszy badz tanszy o podobnych "osiagach";)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19/11/2008, 23:31
Problemy z erekcjÄ…, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem