Problem przedstawia Akcesoria powiększające penisa, autor, potency, napisał: Można się także zaopatrzyć w specjalne pompki ciśnieniowe, które, jeśli zachodzi taka potrzeba - a nie ma czasu, aby czekać na efekty dłuższ ...
![]() ![]() |
12/06/2008, 8:07
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 88 Dołączył: 2/04/08 Użytkownik nr: 1 |
Można się także zaopatrzyć w specjalne pompki ciśnieniowe, które, jeśli zachodzi taka potrzeba - a nie ma czasu, aby czekać na efekty dłuższej kuracji - chwilowo powiększają członka. Generalnie trzeba je stosować tuż prze stosunkiem. Czasem tego typu pompki są zalecane do używania wraz z suplementami na rozrost penisa. Bywają też przydatne w razie problemów z erekcją. Istnieją modele elektryczne ze specjalnym ciśnieniomierzem, ale są to dość drogie akcesoria.
Innym rozwiązaniem są specjalne przyrządy rozciągające, które nosi się przez określony czas w celu poprawienia wielkości penisa. Do takich urządzeń należy np. Andropenis®. Poddawana rozciąganiu tkanka rozrasta się i wzmacnia. Andropenis® posiada certyfikaty Urzędu Zdrowia Unii Europejskiej, które są gwarancją bezpieczeństwa w jego stosowaniu. Tego typu akcesoria mogą stanowić dodatkową pomoc w kuracji powiększania rozmiarów penisa. Powiązane problemy:
|
|
|
|
12/09/2008, 22:52
|
|
|
Obserwator Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 12/09/08 Użytkownik nr: 1,437 |
witam. jestem tu nowy i nie wiem czy pisze w odpowiednim temacie jak co to przepraszam:) jestem zainteresowany kupnem pompki powiekszajacej elektrycznej i myslalem o takim czyms http://allegro.pl/show_item.php?item=420407365 czy moze ktos wyrazic opinie o tym produkcie? czy ewentualnie moglby ktos doradzic jakis inny lepszy badz tanszy o podobnych "osiagach";)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19/11/2008, 23:31 |
| Problemy z erekcjÄ…, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem |