powiększanie penisa, erekcja, wzwód
Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )
Powiększanie penisa sklep.

Czy to wszystko ma sens??

Problem przedstawia Czy to wszystko ma sens??, autor, Michalak1983, napisał: Witam jestem tu nowy ale przejżałem już całe forum. Opisujecie tu różne sposoby ale czy one mają sens. Pewnie gdzieś tam tubylcy mają i wielk ...

Reply to this topicStart new topic
> Czy to wszystko ma sens??, Kto nie próbuje ten się nie przekona ale co na Ci którzy już probo
Michalak1983
post 12/07/2008, 11:16
Post #1

Obserwator

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 768

Witam jestem tu nowy ale przejżałem już całe forum. Opisujecie tu różne sposoby ale czy one mają sens. Pewnie gdzieś tam tubylcy mają i wielkie pisiory ale oni to raczej pracują nad tym od dzieciństwa i przez całe życie. Mam pare pytań na które prosiłbym o odpowiedź.
1.Czy ktoś kto chce zwiększyć swoje przyrodzenie chociaż o 3 cm w naszych polskich warunkach może liczyć na coś takiego? Dodam że dobrze by było żeby ten efekt był stały i nie trzeba by było powtarzać wielu kuracji. Oczywiście wiem że potrzeba do tego nawet roku nieprzerwanej kuracji czy to tabsami, kremami czy jakimiś maszynkami ale czy potem to nie wróci do poprzednich rozmiarów jak się tego nie będzie stosować?
2. Przeczytałem gdzieś że stosowanie pompek próżniowych może prowadzić do powstawania zakrzepów które trzeba likwidować chirurgicznie. Czy to prawda?
3. Czy ktoś słyszał o Xtra Size? - tabletkach do stymulacji wzrostu penisa? To własnie natrafienie na nie spowodowało że trafiłem do waszego forum ale żadnej wzmianki o tym specyfiku nie słyszałem.
Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam

Powiązane problemy:
  Tagi  powiekszanie penisa sens pomoc

Go to the top of the page

+Quote Post
Michalak1983
post 19/07/2008, 5:47
Post #2

Obserwator

Użytkownik nr: 768

Widzę że to forum jest trochę martwe znikąd pomocy:/

+Quote Post
owner
post 7/08/2008, 8:50
Post #3

Obserwator

Użytkownik nr: 117

hmm ja stosuje głownie cwiczenia i moge ci powiedziec ze dzilaja lecz trzeba cwicic przez dłuzszy czas rzeby uzyskac stale efekty, powiedzmy po poł roku cwiczen mozesz uzyskac przyrost 2-3 cm, jednak niebedzie to przyrost staly po przerwaniu cwiczen mozesz stracic to co osiagnoles, kiedys stosowalem tez extandey wlasnej konstrukcji (niemialem kasy na orginal wiec zrobilem sobie to samXD) lecz przynajmniej w moim przypadku wływamy one negatywnie na erekcje (znacznie ja osłabiały) i po kilku godzinach noszenia strasznie bolał zełedz....:/ rzednych tabletek niestosowalm nigdy bo moim zdaniem niema sie co truc jakimis specyfikami nieznanego pochodzenia
na koniec dodam ze pienis jest jak karzdy miesin mozna go powiekrzyc, tylko trzeba uwarzc i sie nie przeforsowac bo skutki moga byc nieodwracalne!!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12/10/2008, 7:03
Problemy z erekcją, impotencja, spadek potencji, problemy ze wzwodem